You have no items in your shopping cart.

Subtotal: 0,00 kr

Fortrolighedspolitik

Denne fortrolighedspolitik beskriver det grundlag, hvorpå vi behandler personlige oplysninger, som vi indsamler fra dig, eller som du giver os. Læs venligst nedenstående omhyggeligt.

Oplysninger, vi kan indsamle om dig:

Vi kan indsamle og behandle følgende oplysninger om dig:

Oplysninger, du giver os. Du kan give os oplysninger ved at udfylde formularer på vores websted eller ved at svare til os via telefon, e-mail eller på anden måde. Dette inkluderer information, du giver, når du tilmelder dig at bruge vores websted, søger efter et produkt, afgiver en ordre på vores websted. De oplysninger, du giver os, kan omfatte dit navn, adresse, e-mail-adresse og telefonnummer, finansielle og kreditkortoplysninger.

Følgende oplysninger kan indsamles, men vil blive anonymiseret og vil ikke indeholde nogen information, som du kan identificeres fra:

• Tekniske oplysninger, herunder din computers internetprotokol (IP) -adresse, dine loginoplysninger, browsertype og version, tidszoneindstilling, browser-plugin-typer og versioner, operativsystem og platform; og

• Oplysninger om dit besøg, inklusive den fulde klikstrøm til Uniform Resource Locators (URL) til, gennem og fra vores websted (inklusive dato og klokkeslæt); produkter, du har set eller søgt efter; sider responstid, downloadfejl, besøgsvarighed på bestemte sider, sideinteraktionsinformation (såsom rulning, klik og mus-overs) og metoder, der bruges til at bladre væk fra siden og ethvert telefonnummer, der bruges til at ringe til vores kundeservicenummer.

 

Hvordan vi bruger dine personlige oplysninger

Personlige oplysninger, du giver, bruges kun af os til følgende formål:

• For at forbedre din shoppingoplevelse på vores hjemmeside

• At behandle din ordre

• Med din tilladelse at underrette dig om produkter eller specialtilbud, der kan være af interesse for dig

 

Deling af information

Vi sælger eller deler ikke dine oplysninger på anden måde med tredjepart. Vi bruger dine oplysninger udelukkende som angivet i denne politik.

 

Hvor vi gemmer dine oplysninger

Alle oplysninger, du giver os, er gemt på vores sikre servere. Eventuelle betalingstransaktioner krypteres ved hjælp af SSL-teknologi. Hvor vi har givet dig (eller hvor du har valgt) en adgangskode, der giver dig adgang til bestemte dele af vores websted, er du ansvarlig for at holde denne adgangskode fortrolig. Vi beder dig om ikke at dele en adgangskode med nogen.

Desværre er transmission af information via Internettet muligvis ikke helt sikker. Selvom vi vil gøre vores bedste for at beskytte dine personlige oplysninger, kan vi ikke garantere sikkerheden for dine data, der overføres til vores websted; enhver transmission sker på egen risiko. Når vi har modtaget dine oplysninger, bruger vi strenge procedurer og sikkerhedsfunktioner for at forhindre uautoriseret adgang.

 

Samtykke

Ved at bruge vores hjemmeside accepterer du at lade os indsamle og bruge dine oplysninger, som vi beskriver i denne fortrolighedspolitik. Hvis vi ændrer vores politikker, offentliggør vi eventuelle ændringer på hjemmesiden, så du altid bliver informeret om, hvilke oplysninger vi indsamler, hvordan vi bruger dem, og under hvilke omstændigheder vi videregiver dem.

 

Hvordan kan du afmelde eller ændre dine oplysninger?

Vi vil kun kommunikere med dig, hvis du vil høre fra os. Hvis du foretrækker ikke at modtage information fra butikken eller gerne vil opdatere eller ændre dine personlige oplysninger eller præferencer, skal du følge instruktionerne nedenfor.
Registreringsoplysninger, præferencer og e-mail
For at ændre eller slette de oplysninger, du har givet under registreringen, skal du logge ind og opdatere din profil. For at afmelde dig en e-mail skal du følge instruktionerne i enhver e-mail, du modtager. Du kan også sende os en anmodning via e-mail til butikken. Sørg for at medtage dit for- og efternavn og din e-mail-adresse i din anmodning.

 

Dine rettigheder

Databeskyttelsesloven ("loven") indeholder forskellige bestemmelser, der sikrer, at enhver person, der har adgang til dine personlige oplysninger, skal overholde strenge regler.

Loven indeholder følgende principper, som vi til enhver tid følger:

• Vi behandler dine data retfærdigt og lovligt.

• Vi får kun dine data til bestemte og lovlige formål og må ikke bruge dem til noget andet formål.

• Vi vil sikre, at de personoplysninger, der opbevares, skal være tilstrækkelige, relevante og ikke overdrevne i forhold til det formål, hvortil de opbevares.

• Vi vil sikre, at personoplysninger er nøjagtige og om nødvendigt holdes ajour.

• Vi vil sikre, at personoplysninger ikke opbevares i længere tid, end det er nødvendigt til dette formål.

• Vi vil sikre, at personoplysninger behandles i overensstemmelse med dine rettigheder i henhold til loven.

• Vi træffer passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger for at beskytte personlige data mod ødelæggelse, skader eller tab.

• Vi overfører ikke dine personoplysninger uden for Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde, medmindre dette land eller territorium sikrer et tilstrækkeligt beskyttelsesniveau.

 

Kontakt os

Eventuelle spørgsmål, kommentarer og anmodninger vedrørende denne fortrolighedspolitik er velkomne, og du kan mail os på gennem vores "Kontakt os" -side.