You have no items in your shopping cart.

Subtotal: 0,00 kr

Om os

Velkommen til kicksafresh.com. At vælge det rigtige par sko er mere end bare fitness, det er en livsstil. kicksafresh.com tilbyder løbesko i en bred vifte af stilarter, farver og størrelser. Vores vision fra starten var at give den bedste fodtøjserfaring til alle løbere, hvor som helst.
Med fremragende service og kvalitetsprodukter er vores mission at give vores kunder den bedst mulige online shoppingoplevelse. Vælg fra vores store samling af direkte og billige produkter fra fabrikken, og køb online nu.

Vi håber, at du får en behagelig shoppingoplevelse hos os, og vi ser frem til at gøre dig til en loyal kunde.


Vores online butik

Der har altid været to store glæder ved shopping: opdagelsen af de allerbedste og glæden ved en hel del. At kombinere disse to glæder hver gang du handler er ekstremt sjældent, men det sker hver dag på vores hjemmeside.

Vi giver dig produkter af høj kvalitet, du vil elske for evigt, til priser, du har råd til.

Vores erfarne køberteam gør alt for at give dig nyt salg hver dag. Hvert salg er omhyggeligt redigeret for at sikre, at vi kun sælger det bedste udvalg af produkter inden for en række kategorier.

For at sige det enkelt vil vi have vores kunder til at opdage mere - More Style. Flere besparelser. Mere service!


Vores kommission

Vores provision betyder, at vi kan levere eksklusive tjenester!

Her på vores hjemmeside vælger vi omhyggeligt varer, der tilbydes i vores onlinebutik: vi lægger særlig vægt på katalogets relevans og brugeroplevelsen.

Vi tager vores rolle som et betroet websted meget seriøst. For eksempel: Hver vare, der sælges af vores onlinebutik, kontrolleres systematisk i vores værksteder, inden den sendes til sin kunde. Flere detaljer om vores tjenester:

Hver vare er SYSTEMATISK omhyggeligt kontrolleret for at garantere overholdelse og ægthed

Artikler er omhyggeligt pakket

Et miljø, du kan stole på

En brugeroplevelse af høj kvalitet

 

Hvis du har spørgsmål, kommentarer eller bare har lyst til at chatte, tøv ikke med at kontakt os. Vi er ikke kun venlige, men helt diskrete og vil gøre vores bedste for at sikre, at du får den bedst mulige shoppingoplevelse.